torstai 10. huhtikuuta 2008

Wrath of the Lich King on nyt alfa-vaiheessa

WoWInsider uutisoi, että Wrath of the Lich King -laajennus on tullut alfa-testaus vaiheeseen.

Testaus tehdään suljetusti, joten kuka tahansa ei mukaan pääse tässä vaiheessa. Alfaa todennäköisesti seuraa beta-vaihe, johon useammalla on mahdollisuus päästä mukaan. Seuraavan testivaiheen ajankohdasta ei kuitenkaan ole vielä tietoa, kuten ei siitäkään, milloin itse laajennus lopulta julkaistaan.

"Alfa-testauksen alkaminen kuitenkin kertoo, että laajennuksen materiaali on jo pelattavaa ja suurimmaksi osaksi valmiissa muodossaan - tehtävät, pelimekaniikka ja itemit ovat valmiita, vaikka kaikki lisäkuvaukset, nimet, tekstuurit eivät välttämättä vielä ole", kirjoittaa WoWInsider.

2 kommenttia:

WhiteWolf kirjoitti...

Kovasti tuota odotellen..

Teillä tuntuu olevan paljon toimimattomia linkkejä tuossa sivunavissa, joten kannattaisi varmaan päivittää. Olisin onnellinen jos myös minun sivustoni voisi tuolta löytyä vaikka ei täysin WoW-aiheinen olekkaan. Käsittelen toki WoW-aiheita blogissani sekä minulla on kattava linkkikokoelma. :)

http://salaisuus.org

Janos Honkonen kirjoitti...

Moikka. Olette ehkä huomanneet, että blogiin on saattanut kolahdella kävijöitä osoitteesta Peliblogit.com. Kyseessä on perustamani ilmaispalvelu, jonka tavoitteena on kietaista yhden sivun alle kotimaiset peliblogaajat - kirjoitti sitten omista pelikokemuksista, pelitutkimuksesta tai vaikkapa pelialasta.

Palvelu on ilmainen ja se on perustettu puhtaasti nostamaan suomalaiset peliblogaajat neule- ja parturiblogien suosta. Näin sekä peliblogeista kiinnostuneet ja niitä kirjoittavat näkevät näppärästi, mitkä ovat hetken puheenaiheita ja saavat myös uusia näkökulmia eri aihepiireihin.

Kuten sanottua, Peliblogit.comin käyttäminen on ilmaista niin blogaajille kuin vierailijoille. Ainoa, mitä toivoisin, olisi se, että mukana oleviin blogeihin liitettäisiin Peliblogit.com -nappi (http://www.peliblogit.com/button.php) tai muu linkki palveluun, eikä tietysti muukaan sanan levittäminen esim. blogikirjoituksissa ole pahasta!

--
Janos Honkonen