torstai 10. huhtikuuta 2008

Wrath of the Lich King on nyt alfa-vaiheessa

WoWInsider uutisoi, että Wrath of the Lich King -laajennus on tullut alfa-testaus vaiheeseen.

Testaus tehdään suljetusti, joten kuka tahansa ei mukaan pääse tässä vaiheessa. Alfaa todennäköisesti seuraa beta-vaihe, johon useammalla on mahdollisuus päästä mukaan. Seuraavan testivaiheen ajankohdasta ei kuitenkaan ole vielä tietoa, kuten ei siitäkään, milloin itse laajennus lopulta julkaistaan.

"Alfa-testauksen alkaminen kuitenkin kertoo, että laajennuksen materiaali on jo pelattavaa ja suurimmaksi osaksi valmiissa muodossaan - tehtävät, pelimekaniikka ja itemit ovat valmiita, vaikka kaikki lisäkuvaukset, nimet, tekstuurit eivät välttämättä vielä ole", kirjoittaa WoWInsider.

keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Uusia kavereita

Uuden patchin, Fury of the Sunwellin, mukana on tullut paitsi portaittain etenevä päivittäisten tehtävien sarja, uusi instance ja raidi, myös erikoinen yksityiskohta. Murlocit, jotka eivät hyökkää kimppuun yrittäen lävistää keihäillä tai purra takalistoa. Nämä kaverit löytyvät Greengill coastilta, Isle of Quel'Danaksen itärannikolta. Luonnollisesti nämä nagoja palvelevat greengill slavet puolustautuvat, jos niille menee itse ryppyilemään. Jos ei, sitä voi vaikka istahtaa yhdessä tarinoimaan Azerothin kuuluisista murloceista.