tiistai 13. marraskuuta 2007

Versio 2.3 huomenna pelattavissa


World of Warcraftin 2.3-päivitys ilmestyy euroopan realmeille huomenna. Päivityksessä tulevia suuria uutuuksia ovat uusi Karazhanin läpäisseille raidaajille suunnattu kymmenen hengen raidi-instanssi Zul'Aman, Dustwallow Marshin uudet tehtävät puolen välin paikkeilla levelausurakassa oleville hahmoille ja suuri määrä uusia Badge of Justiceilla ostettavissa olevia palkintoja.

Zul'Aman on Ghostlandsissa sijaitseva trollikylä, johon pääsemiseen ei ole mitään attunement-vaatimusta. Raidi on lyhyellä kolmen päivän reset-ajastimella, sen kuuden pomon kaatamisen pitäisi olla mahdollista 2-3 tunnissa ja tappojärjestys on kahta viimeistä pomoa lukuunottamatta vapaa. WoWInsiderin artikkeliin on koottu hyvä joukko linkkejä, joista löytyy pomotaktiikoita ja muuta tietoa. Zul'Aman.com on myös tarkistamisen arvoinen tietopaketti.

Muita merkittäviä muutoksia ovat Season 1 -areenapalkintojen muuttuminen honorilla ostettavaksi, uudet päivittäiset tehtävät, kiltapankkiominaisuus, kokemuspisteiden kertymisen nopeutus tasoilla 20-60, useimpien Azerothin instanssien lootin tason parantaminen, suuret muutokset Alterac Valleyssä ja uudet lentävät ratsut. Viimeisenä täytyy vielä mainita Weapon skill -arvojen korvaaminen Expertisellä, mikä vaikuttaa epäsuorasti kaikkien lähitaistelijoiden pelaamiseen. Lisäksi päivityksessä tulee luonnollisesti lukematon määrä pienempiä muutoksia, jotka ovat varmasti pian luettavissa patch noteista.

MMO Championilla on suuri kuvin varustettu tietopaketti joka keskittyy lähinnä uusiin varusteisiin.

Ei kommentteja: