perjantai 21. joulukuuta 2007

Mankrikin vaimoa etsimässä: trampoliinihyppelyä


Esittelemme sarjassamme tavalla tai toisella mielenkiintoisia, lukemisen ja kokemisen arvoisia tehtäviä.

Nagrandissa goblin nimeltä Wazat tarjoaa mahdollisuuden yhteen hauskimmista tehtävistä, joita Warcraftin maailmasta toistaiseksi löytyy. Siihen liittyy huimia hyppyjä trampoliinilla, oikeaan aikaan kohteeseen pudottautumista, sekä suuren linnun suututtaminen. Wazat tahtoo kovasti korkealla puussa kököttäviä suuria linnunmunia. Puuhun pääsee taatulla goblin-teknologialla, Jump-a-tron 4000:lla. Laitteen kuntoonsaamiseksi täytyy vain ensin saada kaasua elementaaleilta tehtävässä I must have them.

Kun tämä on tehty, alkaa tehtäväketjun hulvattomin osa, joka ehdottomasti kannattaa tehdä porukalla - mitä enemmän ihmisiä mukana, sen ratkiriemukkaampaa. Wazat antaa avaimen, jolla pääsee käyttämään Jump-a-tronia, tarkoituksena on hypätä puussa sijaitsevan linnunpesän päälle. Trampoliini sinkoaa pelaajan korkealle ilmaan ja antaa buffin, jolla putoaminen hidastuu. Kun on päässyt pesän päälle, buffi otetaan pois päältä ja pudottaudutaan oikeaan kohtaan.

Kun kyse on goblin-teknologiasta, takuita laitteen toimivuudesta tai laitteen käyttäjän turvallisuudesta ei ole, ja lentosuuntaa saakin katsoa tarkkaan, korkealta putoaminen kun tunnetusti sattuu. Kaveriporukalla on ratkiriemukasta yrittää päästä puuhun, nauraa kun toinen tiputtautuu sentin verran pesän ohi ja pitää vaikkapa kilpailun siitä, ketkä ensimmäisinä pääsevät puuhun.

Kun pesälle on viimein päästy, on aika kaivaa muna esiin. Tämän jälkeen voiki hypätä alas ja kohdata vihaisen linnun, joka ei pidä siitä, että tämän munia kaivellaan. Kun lintu on lahdattu, voi antaa Wazapille tämän kaipaamat esineet ja jatkaa trampoliinihyppelyä. Wazap kun ei munaa saatuaan peri edes laitteensa avainta takaisin.

Ei kommentteja: