keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Wowittajien vaatekaappi: Blood knight

Esittelemme sarjassa erilaisia asukokonaisuuksia, jotka ovat koottavissa World of Warcraftissa löytyvistä itemeistä. Tällä kertaa perehdymme blood knightien, eli blood elf -paladinien, geneeriseen tyyliin. Blood knighteja löytyy mm. Silvermoon Citystä ja Undercitystä.

Blood knightien tunnusomaisin yksityiskohta pukeutumisessa on verenpunainen väri. Tämä yhdistettynä mustaan tai kultaan vaatteissa ja aseissa on avain tähän tyyliin. Auction housesta voi toisinaan löytää mailista tehtyjä blood knight-setin osia, joista syntyy punakultainen kokonaisuus. Samoin osa Warmaul-setin osista on sopivasti punamustia. Paladinit voivat lisäksi hankkia punamustan blood knight -tabardin suorittaessaan epic mount -tehtäväketjua, tabardin saa hevosen ohessa. Lisäksi paladinin tason 60 honorilla ostettavissa oleva plate-setti on punamusta.

Näiden settien lisäksi on olemassa muutamia yksittäisiä osia, jotka myös sopivat hyvin stailaustarkoitukseen. Tehtäväpalkinnoista saatavilla on esimerkiksi jalkaan sopivat Runed Sketh'lon legplates, kypäräksi Helm of Infinite Visions, kahden käden aseeksi Terokk's Quill ja yläosaksi The Exarch's Protector. Mikäli haluaa teemaan erityisen hyvin sopivan kilven, Blood knight defenderin voi luovuttaa Watchkeeper Gargolmar instanssissa Hellfire Rampartsista. Samanlainen löytyy kuvassa esiintyvältä Champion Vraneshiltakin.

Mainittujen osien lisäksi saatavilla on varmasti muitakin sopivia settejä, varusteosia ja aseita. Tyyliä tavoitellessa tärkeää ei ole niinkään täydellinen kopiointi, vaan idean välittyminen ja tietysti se, että itsellä ja mahdollisesti muilla on hauskaa. Omaa persoonallisuutta ja omia valintoja saa ja on kannustettavaa käyttää.

Ei kommentteja: