tiistai 23. lokakuuta 2007

Amaranth ja paroniWoW-videoiden saralla on nousemassa uusi tyylisuuntaus. Videomateriaalia on yhdistelty eri peleistä, joskus jopa elokuvista, videota on käsitelty runsaasti ja erikoistehosteita lisätty, leikkaukset ja sommittelut ovat tarkoin harkittuja, jälki on persoonallisen tyyliteltyä.

Tätä uudenlaista tyyliä edustaa tämäkin video, johon on musiikiksi otettu Nightwishin kappale Amaranth. Videon on julkaissut tuore nimi Mike Brock Fishspit Productions -nimen alla. Videon voi ladata parempilaatuisena sivustolta Warcraftmovies.com. Se on myös erittäin suositeltavaa, sillä Youtube-versio ei tee lähimainkaan oikeutta musiikkivideon visuaaliselle ilmeelle.

Vaikutteita video on selvästi saanut muilta vastaavan tyylisuunnan edustajilta. Näistä mainittakoon suomalainen Baron Soosdon, joka valmistelee parhaillaan WoW-videosarjaa Unlimited Escapism. Sarjasta on julkaistu neljä osaa trailereineen, aika huikeaa katseltavaa*. Soosdonin videot ovat tällä hetkellä epäilemättä laadukkainta suomalaista WoW-videoantia, ja videot kilpailevat suosiosta myös kansainvälisellä tasolla.

Tälläkin miehellä on muuten (ymmärrettävästä syystä) oma suomihevilinkkinsä, sillä musiikkivideossa I'm so sick esiintyvän blood elf -laulajan sukunimi on kunnianosoitus vuonna 2005 lopettaneelle Sentencedille.

* Varoituksen sananen: Sivusto Stage6 vaatii selaimeen ladattavan Divx playerin, joka tuntui aiheuttavan selaimessa ärsyttävää jumittamista Firefoxia käytettäessä.

Ei kommentteja: