torstai 18. lokakuuta 2007

Hallow's End - kurpitsojen aikakausi on täällä

Warcraftin oma Halloween on alkanut. Kaksiviikkoisen Hallow's End -tapahtuman aikana kurpitsat kansoittavat kaupunkeja, päätön ratsumies terrorisoi kyliä ja Scarlet Monasteryn hautasmaata ja ihmiset lentelevät luudilla.

Tapahtuman aikana majatalojen ylläpitäjiltä voi myös lunastaa kerran tunnissa oman pussillisensa hupia. Joskus pussista saattaa putkahtaa trollinaamari.

Päättömän ratsumiehen murhaaminen näytti saavan suuren suosion pian tapahtuman käynnistyttyä aamuyöllä - useita ryhmiä Hordea ja Alliancea tungeksi Scarlet Monasteryssa serveriaikaa aamukuuden ja -seitsemän tienoilla. Kukapa ei olisi innoissaan ilmaisista epiceistä tai siitä ikiomasta lentävästä luudasta?

Mortal Ken Guild -sivusto on koonnut kattavan listauksen tapahtuman aikana tarjolla olevista tehtävistä kuvauksineen.

Historiaosuus

Undeadit viettävät Hallow's Endiä juhliakseen Forsaken-kansana tunnetun ryhmän vapautumista Sylvanaksen johdolla Lich Kingin vallasta. Muistona tästä Sylvanas pitää lyhyen puheen, minkä jälkeen sytytetään tuleen heinistä rakennettuja mieshahmoja ja tuhritaan kasvot nokeen. Syytä Alliancen tai muiden Horde-kansojen juhlimiselle ei ole tarkkaan tiedossa, joskin Horden yhteinen juhlinta vielä luontevasti selittyy laumahengellä.

Hupia kiitureilla

Allekirjoittanut pitää lentävää luutaa kansanjuhlan erityisen kekseliäänä ja viihdyttävänä (droppi-)antina, pääsääntöisesti siksi, että luudat näyttävät lennettäessä Jedin paluun speedereiltä. Scifi-nörtit, iloitkaamme!No, on se päättömän miehenkin teurastus jo itsessään hupia. (Tyyppi on varastanut muuten Attumen the Huntsmanilta hevosen.)

Kokeiltavaksi ovat vielä jääneet Hallow's Endin pvp-tehtävät, joista yhdessä heitellään hajupommeja vastapuolen kaupunkiin, ja toisessa sabotoidaan juhlajuomia.

Ei kommentteja: