maanantai 24. syyskuuta 2007

Harvest Festival on täällä!

Suuria sotasankareita muistellaan jälleen Harvest Festivalin merkeissä. Sekä Alliance että Horde kunnioittaa tärkeitä henkilöitä viikon mittaisen juhlakauden aikana. Ironforgen ja Orgrimmarin edustalta löytyy juhla-aikana ilmaista ruokaa ja juomaa, ilotulituksia, esi-isiä sekä tehtävä, jolla osoitetaan kunnioitusta sankareita kohtaan. Alliance muistelee erityisesti Uther Lightbringeriä, Horde puolestaan Grom Hellscreamia.

Uther Lightbringer oli Knights of the silver handin ensimmäinen paladin. Uther johti joukkoja toisessa sodassa Hordea vastaan, mutta kolmannen sodan aikaan prinssi Arthas murhasi oppi-isänsä matkallaan korruptioon. Uther sai nimen Lightbringer toiselta paladinilta Blackrock Spiren taistelun jälkeen. Church of lightin uskotaan palvovan Utheria pyhimyksenä. Hänet on haudattu Western Plaguelandsille itäiseen osaan Chillwind Campia.

Grom Hellscream oli Horde-johtaja Thrallin paras ystävä ja Warsong-klaanin päällikkö. Grom oli yksi päälliköistä, jotka suostuivat ottamaan vastaan Mannoroth the Destructorin verta sitoen Horden tällä tavalla Burning legioniin ja orjuuteen. Myöhemmin Grom taisteli Thrall vierellään Mannorothia vastaan ja vapautti kansansa veren sitomasta orjuudesta - kuollen samalla itse. Grom on haudattu Ashenvaleen Demon Fall Canyoniin, lähelle paikkaa, jossa Mannoroth kukistettiin.

Toistaiseksi tehtävä, jossa sankareiden haudoille viedään kunnianosoitus, ei toimi Burning Crusade -roduilla oikein, se toisin sanoen bugaa. Blood elffit ja draeneit saavat kyllä tehtävän, mutta tehtävän suorittaminen ei rekisteröidy, eikä tehtävää täten voi palauttaa. Toivottavaa on, että Blizzard korjaa tämän virheen mahdollisimman nopeasti.

Ei kommentteja: