lauantai 15. syyskuuta 2007

Warcraftin matkaopas: Shalandris Isle

Itäisellä Azerothin mantereella pohjoisessa osassa Ghostlandsia, läntisen rannikon tuntumassa, sijaitsee tunnelmallinen ja moonwellien valaisema Shalandris Isle (14, 26). Saarella on Ghostlandsin vakoilua ja piiritystä suunnittelevien night elffien maihinnoususatama, ja matalan tason nelffejä löytyykin vartioimasta laivaa ja laivassa sekä maalla sijaitsevia tärkeitä papereita...

Saarella soi kaunis ja unenomainen sävel, joka tuo mieleen unilaulun. Tämä yhdistettynä sinisävyiseen ympäristöön ja öisellä taivaalla paistavaan kuuhun luo rauhoittavan ja harmonisen ilmapiirin - mainio ympäristö chillailla. Moonwellit nostattavat ilmaan kimaltavia kipinöitä ja öisellä taivaalla kirkkaasti loistavat tähdet luovat tunnelmaa. Suosittelenkin vierailemaan saarella jonain öisenä ajankohtana.

Valloituksen runtelema paratiisi

Ghostlands on kipeä muisto Quel' Thalasin miehityksestä, sillä blood elffit käyttivät poltetun maan taktiikkaa ja pyrkivät maksimoimaan näin hyökkäävän Scourgen tappiot. Eteläisessä osassa maata on edelleen Scourgen tukikohta, Deatholme, joka on Scourgen suurin Stratholmen ulkopuolinen linnoitus. Valloittajien jälkeläiset terrorisoivat edelleen Ghostlandsia ja Quel'Thalasia.

Tämän tuskallisen historian edessä Shalandris Isle on uusista vihollisista huolimatta harmoninen levähdyspaikka, jossa verisen historian voi antaa haihtua moonwellien veden mukana kohti tähtiä.

Myös nelffien laiva tarjoaa hauskan tilaisuuden kokeilla vaikkapa piraatin taitoja köysillä tasapainoillen. Näkymätkään eivät ole pahat.

Ei kommentteja: