sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Warcraftin matkaopas: Tanssivien trollien kylä

Darkshoren ja Moongladen välissä korkealla vuoristossa piilottelee pieni kylä. Kylää ei ole merkitty karttaan, eikä sinne johda tietä tai lentoreittiä. Huhut kuitenkin kertovat, että kylän voi nähdä Moongladen Nighthaveniin tai sieltä pois lentäessä.

Kylään pääsee, mikäli lähtee Winterspringistä, tuntee oikean reitin vuoristossa, etenee varoen ja mahdollisesti matkakumppanina on joku, joka osaa tehdä matkaajista vahingoittumattomina suurilla pudotusosuuksilla. Kun edessä aukeaa kylämaisema vesiputouksen päältä, tietää saapuneensa oikeaan paikkaan. Jäljellä on enää uhkarohkea hyppy alla juoksevaan jokeen. Tervetuloa tanssivien trollien kylään!

Shatterspear trollit toivottavat sinut tervetulleeksi eristäytyneeseen asumukseensa Shatterspear villageen. Nämä trollit ovat Gurubashi Empiresta haarautunut ryhmä, joka on hakeutunut vuoriston rauhaan elämään yrittämättä valloittaa uusia alueita, toisin kuin muut imperiumista haarautuneet heimot, jotka edelleen taistelevat toisiaan vastaan Stranglethorn Valessa. Varsinaista syytä Shatterspear trollien paikanvalintaan ei ole tiedossa, mutta erikoista on, että nämä ovat hakeutuneet elämään vihollistensa night elffien alueille.

Kylässä tanssi tempaa mukaansa, ja hämärän metsän rauhallisuus tuo tyyneyttä seikkailijan mielentilaan. Kalastusveneestä kylää on mukava katsella. Mikäli sade yllättää, sitä suojaan pääsee kömpimään mukavaan luolaan.

Kukaan ei yritä kaupustella matkaajalle mitään, ehdottaa majataloon asettumista tai rasita reissaajaa toimeksiannoilla. Tanssivien trollien kylä pitää murheensa ja elintarvikkeensa ominaan, mutta tanssiin on kuka vain tervetullut!

1 kommentti:

Rag kirjoitti...

Kiitos, olenkin ihmetellyt mikä hippiyhteiskunta siellä juhliaan joka päivä pitää !!! :D