keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Griftah häädetty Lower Citystä!

Monenlaista tavaraa Shattrathissa kaupustellut trolli Griftah on häädetty kaupugista. Griftahia on jo pitkään vainonnut Shattrathin peacekeeper Jadaar, joka on syyttänyt trollia valheellisista väitöksistä ja uhannut tutkia perusteellisesti, pitävätkö Griftahin myyntipuheet paikkaansa.

Kuluttajansuoja-asiamies on kuitenkin mennyt vielä tätäkin pitemmälle ja heittänyt Griftahin ulos Lower cityn suojista.

Maine ja mammona

Griftah on tullut tunnetuksi Amazing amulets -yrityksestään. Hän myy esimerkiksi onnenkalua, joka pitää matkaajan maanpinnalla puissa vaanivien tikbalangien kynsistä. Jotkut ovat valittaneet kalliiden esineiden toimimattomuudesta, mutta huhujen todenperäisyys on kyseenalaisena.

"Minua ei ole tikbalangi koskaan napannut, sehän vain osoittaa, kuinka loistava esine se on!" sanoo Nighcol.

Griftah itse vakuuttaa, ettei "toiminnan siirtäminen" kaupungin ulkopuolelle häiritse liiketoimia, mutta urhean ulkokuoren alta on aistittavissa murtunut trolli... Nähtäväksi jää, miten Griftahin tarina edistyy.

Griftahin kojua tutkii parhaillaan investigator Asric. Tutkimuksia valvoo peacekeeper Jadaar. Toistaiseksi on varmistettu vain se, että Griftah oli likainen. Asric aikookin siksi työnsä päätteeksi kylpeä ainakin viisi kertaa.

Poliittisen konfliktin alku?

Ohikulkjiat ovat kuulleet Asricin toistelevan lukuisia kertoja, miten Asric oli varoittanut A'dalia ottamasta keitä tahansa pakolaisia kaupungin suojiin. Onko pakolaiskysymyksestä muodostumassa kiistakapula kaupungin asukkaiden välille? Onko Griftah ensimmäinen karkotetuista? Kuka on seuraava - hedelmienmyyjä Granny Smith vai eksottisten tuoksujen Tobias?

Tapahtuneesta häädöstä raportoi myös Wow Insider.

Ei kommentteja: